Mistrzostwa Polski w Rozwiązywaniu Zadań Szachowych 2014

37. Międzynarodowe Mistrzostwa Polski w Rozwiązywaniu Zadań Szachowych

Bydgoszcz, 12 – 13 kwietnia 2014
2013 | 2014 | 2015
Pkt Czas 2# 3# Studia P# n# S#
1 am Kacper Piorun 2713 64,50 360 15,00 20 15,00 60 11,00 100 8,00 50 5,50 80 10,00 50
2 am Piotr Murdzia 2776 61,50 351 15,00 20 5,00 60 1,00 100 11,25 50 14,25 74 15,00 47
3 mm Piotr Górski 2500 50,00 360 15,00 20 10,00 60 3,00 100 8,00 50 4,00 80 10,00 50
4 mm Aleksander Miśta 2596 44,75 360 10,00 20 9,50 60 6,00 100 3,75 50 5,50 80 10,00 50
5 Ryszard Królikowski 2126 39,25 358 10,00 19 9,25 59 1,00 100 2,50 50 8,25 80 8,25 50
6 Paweł Stawarz 2064 33,00 353 10,00 20 8,25 53 0,00 100 4,00 50 2,00 80 8,75 50
7 mm Valery Kopyl UKR 2449 31,50 360 5,00 20 2,00 60 0,00 100 6,25 50 9,00 80 9,25 50
7 Mikalai Sihnevich BLR 2165 31,50 360 0,00 20 8,00 60 3,00 100 7,50 50 3,00 80 10,00 50
9 Jakub Marciniszyn 1956 29,25 360 10,00 20 0,00 60 3,00 100 5,50 50 0,75 80 10,00 50
10 mm Bogusz Piliczewski 2214 27,50 360 5,00 20 10,75 60 1,00 100 5,00 50 0,75 80 5,00 50
11 Gromosław Kroczka 10,25 296 0,00 20 0,00 60 2,00 36 0,00 50 0,00 80 8,25 50
12 Damian Śliwicki 9,00 360 0,00 20 0,00 60 4,00 100 0,00 50 0,00 80 5,00 50
13 Bogdan Stawarz 1642 7,00 359 5,00 19 1,00 60 1,00 100 0,00 50 0,00 80 0,00 50
14 Mateusz Brzeziński 1705 3,00 327 0,00 20 0,00 60 3,00 67 0,00 50 0,00 80 0,00 50
15 Kacper Dobosz 2,00 360 0,00 20 0,00 60 2,00 100 0,00 50 0,00 80 0,00 50
maks. 90 360 15 20 15 60 15 100 15 50 15 80 15 50

Klasyfikacja juniorów (do 23 lat):

  1. Kacper Piorun
  2. Jakub Marciniszyn
  3. Gromosław Kroczka
  4. Damian Śliwicki
  5. Mateusz Brzeziński
  6. Kacper Dobosz

Arbiter: Vasil Dyachuk (UKR)


Strony internetowe

Brąz na DMŚ 2017

Ta strona korzysta z plików cookies (ciasteczka). Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close