Mistrzostwa Polski w Rozwiązywaniu Zadań Szachowych 2005

29. Międzynarodowe Mistrzostwa Polski w Rozwiązywaniu Zadań Szachowych

Gdynia, 7 – 8 maja 2005
2004 | 2005 | 2006
Pkt Czas 2# 3# Studia P# n# S#
1 am Piotr Murdzia 2770 80,80 324 15,00 20 15,00 50 6,00 100 15,00 24 14,80 80 15,00 50
2 Aleksandr Bulavka BLR 2366 73,50 319 15,00 20 13,00 60 1,00 97 15,00 25 14,50 75 15,00 42
3 mm Bogusz Piliczewski 2387 73,00 334 15,00 20 15,00 60 6,00 100 15,00 24 12,00 80 10,00 50
4 mf Zbigniew Szczep 2414 63,50 350 10,00 20 2,50 60 15,00 100 15,00 40 11,00 80 10,00 50
5 mf Valery Kopyl UKR 2368 60,20 341 15,00 19 3,00 60 1,00 100 15,00 32 12,00 80 14,20 50
6 Mikalai Sihnevich BLR 2072 58,20 360 10,00 20 13,00 60 6,00 100 10,00 50 10,00 80 9,20 50
7 Jacek Stopa 2103 56,70 356 15,00 20 5,00 60 7,00 100 9,00 50 6,50 76 14,20 50
8 Ryszard Królikowski 2189 50,40 360 10,00 20 5,00 60 10,00 100 10,00 50 7,80 80 7,60 50
9 Piotr Górski 1824 40,30 360 10,00 20 5,00 60 2,00 100 9,00 50 7,50 80 6,80 50
10 Michał Wysocki 2038 33,90 355 10,00 20 3,00 60 1,00 100 9,00 50 2,50 75 8,40 50
11 Viktor Volchek BLR 1973 33,40 360 10,00 20 5,00 60 1,00 100 4,00 50 5,00 80 8,40 50
12 Krzysztof Głuszko 1915 29,00 360 5,00 20 5,00 60 2,00 100 9,00 50 0,00 80 8,00 50
13 Tadeusz Lehmann 1888 22,80 360 0,00 20 4,00 60 1,00 100 6,00 50 5,00 80 6,80 50
14 Tadeusz Łaszewski 6,00 360 0,00 20 0,00 60 0,00 100 0,00 50 5,00 80 1,00 50
15 Edmund Waldoch 1,00 360 0,00 20 0,00 60 1,00 100 0,00 50 0,00 80 0,00 50
16 Adam Hebel 0,00 180 0,00 20 0,00 60 0,00 100 0,00 0 0,00 0 0,00 0
maks. 90 360 15 20 15 60 15 100 15 50 15 80 15 50

Klasyfikacja juniorów (do 23 lat):

  1. Jacek Stopa (złoty medal)
  2. Piotr Górski (srebrny medal)

Arbiter: Władysław Rosolak


Strony internetowe

Ta strona korzysta z plików cookies (ciasteczka). Pozostając na niej, wyrażasz zgodę na korzystanie z cookies. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close